Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (5.18 secunde)
Senatorul Niculae BADALAU a sustinut o declaratie politica intitulata "NU VA MAI BATETI JOC DE ROMANI, DOMNULE PRESEDINTE!", pe care o puteti citi in continuare. Desi, la modul declarativ, poporul este invocat de presedintele Basescu la fiecare declaratie, acesta este ultimul la care viitorul...fost presedinte se gandeste.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: ... Pentru a nu lasa loc niciunei speculatii, imi permit sa citez exact o declaratie a domniei sale, care a provocat declansarea procedurii de retragere a Ordinului National "Steaua Romaniei":
Senatorul Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, a sustinut o declaratie politica referitoare la decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau de recunoastere a limbii romane drept limba oficiala, declaratie pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Leonardo Badea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Uniunea Social Democrata - valorizarea stangii europene moderne", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Pensiile si salariile nu pot creste la un nivel satisfacator fara o reforma a sistemului", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florea VOINEA a sustinut o declaratie politica intitulata: Habita ad populum. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... orice declaratie publica pe tema justitiei este un sprijin fatis al fostului presedinte pentru protejata lui, Elena Udrea, care ramane in continuare, neindoielnic, buna pentru Romania.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata: ... La cele de mai sus, amintesc si recenta Declaratie-apel catre guvernanti, a autoritatilor locale din Shumen si Calarasi, pentru finantarea noului pod peste Dunare la Calarasi- Silistra.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Colegul nostru, domnul presedinte Calin Popescu Tariceanu a facut o declaratie deloc pe placul fostilor sai colegi de partid.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Domnul Blaga, celalalt copresedinte al PNL, a facut, tot luni, o declaratie care arata, de fapt, cat de superficial este tratata problema selectarii candidatului la cea mai importanta primarie din tara.
Sa vedem, de-un paregzamplu, o declaratie a celui mai Iohannis dintre romani. ... O declaratie corecta, venind de la presedintele tarii, ar fi fost una in care lua nota de existenta petitiei si sugera ca astfel de subiecte necesita o dezbatere publica.
Senatoare Roxana Paturca a sustinut de la tribuna Senatului Romaniei o declaratie politica, intitulata: ... PODUL CALARASI - SILISTRA!, declaratie pe care o puteti citi in continuare.
Situatia alimentarii cu gaze naturale a statelor membre ale Uniunii Europene este o problema extrem de sensibila in politica comunitara, dovada fiind criza generata in cursul iernii trecute de diferendul comercial dintre Ucraina si marile companii de profil din Rusia.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatorul Marian VASILIEV a sustinut o declaratie politica intitulata: ... O declaratie stupida, aroganta, care face mult rau unui Parlament si asa ajuns, parte din vina sa, parte dintr-o campanie de denigrare bine pusa la punct, pe un nivel foarte scazut al increderii cetatenilor.
Senatorul Niculae Badalau a sustinut o declaratie politica intitulata 'Monumentele istorice, cea mai buna "carte de vizita" a unui popor' , pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul: ... In data de 8 mai 2012 am transmis aceasta declaratie politica Directiei Nationale Anticoruptie cu titlu de sesizare penala, solicitand sa fie efectuate cercetari sub aspectul infractiunilor de abuz in serviciu, prev.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul:
Senatorul Augustin Constantin MITU a sustinut o declaratie politica cu titlul:
E adevarat, ea nu este manager, femeia roma." Aceasta este recenta declaratie a presedintelui Traian Basescu care a starnit nemultumirea ONG-istilor romi.
google-analytics.com